User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive

Idag är dagen - Milstolpen som markerar 10 år av kontinuerlig aktivitet med WWII Online och vi är både glada och stolta att presentera tillägget av Amerikanska trupper och ett nytt valbart spelsätt kallat " Rapid Action " eller (R.A). Dom Amerikanska trupperna kommer först att introduceras i en "Dagen-D" R.A Scenario som en del av en speciell Kampanj händelse.

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

Det är dags att låta er alla se vad det är vi har jobbat med dom senaste veckorna. Vi arbetade ganska hårt med att säkerställa att tredje persons uppdateringen av infanterimodellerna gick in i Alfa Test över julledigheterna så att alla kunde testa det. Den första feedbacken var bra. Visst, massor av saker fungerade inte umm... optimalt, men det visste vi när det gick så tidigt in i test. Lyckligtvis så har dom flesta konstiga sakerna blivit fixade. Vi bestämde oss också för att spendera mer tid på att fixa de buggar som driver oss galna. We are gjort framsteg på några av dom, men andra får oss fortfarande att klia oss i nacken. Se till att läsa AHWULFs rapport angående detta på botten av denna sida.

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive

Det har gått några veckor sedan vår senaste uppdatering för 1,32 och vi har använt tiden till att ordna några kvarstående problem, avsluta vissa arbeten och fixa några buggar. Jag vet att ni verkligen vill att vi ska fixa många buggar. Våra Community ledare har tagit era Bugg rapporter till CRS. I ett försök att lugna ner stormen lite och undvika hjärtattacker, så ska vi tackla några av dessa buggar:

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive

Som dom flesta av er vet, så är den stora uppdateringen som vi arbetar med att göra om 3:e persons modellerna och animationerna. Denna vecka så har vi startat Alfa tester, vilket betyder att jag kan bygga det och leka med det, men det finns fortfarande mycket kvar att göra. Denna uppdatering väger mycket tungt för några av våra anställda, men lämnar några med lite mindre arbete. Vilket är perfekt vid denna tiden på året, då vi vanligtvis går igenom backloggar och städar upp. Det betyder att ni förhoppningsvis kommer att se några uppdateringar i början på året som fixar en mängd buggar. Jag säger förhoppningsvis, eftersom det, Ja, är ju trots allt buggar. Man vet aldrig.

Vi har naturligtvis några saker vi redan håller på med och städar upp också. Och vi har några saker som fått upp fart tills nyår, men jag kommer bara att retas lite och läska er idag, och prata om vad som närmar sig att släppas.

User Rating: 3 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar InactiveStar Inactive

Våran andra uppdatering av den helt nya infanteri modell- och animationsutvecklingen i Battleground Europe innehåller en liten tjuvtitt på dom nya Tyska och franska soldaterna. Som vi tidigare har nämnt, så arbetar Cornered Rat Software på att helt bygga om infanteri soldaterna och 3:e persons animationerna. I den första veckan av Oktober så har dom Engelska och Tyska infanteri modellerna, inklusive utrustning såsom ammunitionspåsar, hjälmar och ryggsäckar tagit sig vidare till QA Tester

Site Search