1.32 ÖPPEN BETA SAMT FOKUS TEST!

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive
 

Din version av 1.32 klienten finns nu för test offline och imorgon startar våran öppna beta... Woot! Vi börjar vårat test med två stycken fokus test sessioner innan vi öppnar upp beta servern helt. På Torsdag och Fredag fokus test kommer att handla om PPO's och Bailing. För att göra det hela lite mer intressant så har vi ordnat en liten tävling, och vi ser fram emot ett stort deltagande för att få klart 1.32 så snabbt som möjligt.

 

Det som testas:

Spelar PPO's

Infantry Fighting Position (IFP) - Ett litet skydd som representerar vad en infanterisoldat kan "gräva upp" runt sig. En spelare kan placera dessa beroende på färgen på deras verktyg: Grön = Bra, kan placeras här och röd = Inte bra, kan inte bli placerad här.

Dynamic Gun Emplacement (DGE) - En kopia av det defensiva Pansarvärnskanon skydd som Sapper klassen kan placera. En sapper kan placera dessa beroende på färgen på deras verktyg: Grön = Bra, kan placeras här och röd = Inte bra, kan inte placeras här.

Forward Resupply Unit (FRU) - En mobil spawn och spelar RTB position som också ger möjligheten till att fylla på ammunition på fältet. Bara en uppdragsledare kan placera denna. Den kan också placeras av en Underhålls lastbil. Det finns en gräns på 1 per uppdrag, och en uppdragsledare kan ta bort en placerad FRU om han vill placera en ny i en bättre position för det uppdraget. Samma Gröna/röda placerings färg används som på dom andra Spelar placerade objekten.

För att förhindra "spamming" av PPO's på samma ställe så finns det även "Cooldown" som avgör hur snabbt du kan försöka att placera ett nytt PPO. Detta gäller inte FRU's som har en gräns på 1 per uppdrag.

Hoppa fallskärm ur flygplan ersätter despawn mitt i luften

Nytt för flygplan är möjligheten att hoppa ur dom med fallskärm. Om du är i ett flygplan och flyger 180m över marke, så kommer du bli tillfrågad att hoppa fallskärm istället för att försvinna mitt i luften. Om du klickar " JA " så kommer flygplanets hytthuv(Canopy) kastas bort och du kommer sedan att hoppa ur planet och hänga i en fallskärm glidande ner mot marken medans ditt plan störtar mot marken. Ditt flygplan kan fortfarande skjutas och skadas tills det träffar marken och exploderar. Piloten kan inte skadas medan han hängeri fallskärmen.

Din session kommer att avslutas efter fallskärmshopp när:

  1. Ditt plan sprängs
  2. Ditt plan kraschar ner i marken
  3. Ditt plan landar på marken
  4. 30 sekunder har passerat från att du hoppat ut och inget av det ovan ännu har hänt. 

Du kommer att bli tagen tillbaka till din AAR Skärm. Att hoppar fallskärm ur ett plan är alltid = MIA eller Rescued men aldrig RTB och du belönar alltid den person som träffat dig med en Kill. Om du dödas i flygplanet innan du hoppar ut så kan du inte hoppa ut.

Piloter kan endast få en RTB genom att landa på sitt flygfält. Vanlig Despawning (inte hoppa ut) är nu begränsat till att landa ditt flygplan då du inte längre kan avsluta en session mitt i luften.

Tävlingen

Spelaren som tar den bästa skärmdumpen varje fokus test session som sammansätter ALLA saker ovan i en enda screenshot , kommer att vinna en Battleground Europe tröja.

Så du behöver ha dettai din bild:

  • Infanteri i IFP's
  • AT kanoner i DGE's
  • En FRU Nära (Som kanske blir skyddad av IFP's och DGE's)
  • En underhålls lastbil (som kanske använts till att dra kanonen till sin DGE)
  • En pilot som hänger i sin fallskärm i bakgrunden eller över. BONUS: om det finns ett brinnande flygplan!

Ni behöver vara koordinerade och arbeta tillsammans med att planera detta och få det att fungera. Tänk dig vad du kan skryta om du vinner!

Tider för test sessioner

Torsdag, 30:e September 18:00CET (12 -2pm CDT)
Fredag, 1:a Oktober 23:00CET (5-7pmCDT)

Platserna där testet kommer att planeras är i städerna Haybes och Gedinn.

Kom i tid eller missa detta!

Add comment


Site Search