BATTLEGROUND EUROPE UTVECKLINGS UPPDATERING - INFANTERI MODELLER OCH ANIMATIONER

User Rating: 3 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar InactiveStar Inactive
 

Våran andra uppdatering av den helt nya infanteri modell- och animationsutvecklingen i Battleground Europe innehåller en liten tjuvtitt på dom nya Tyska och franska soldaterna. Som vi tidigare har nämnt, så arbetar Cornered Rat Software på att helt bygga om infanteri soldaterna och 3:e persons animationerna. I den första veckan av Oktober så har dom Engelska och Tyska infanteri modellerna, inklusive utrustning såsom ammunitionspåsar, hjälmar och ryggsäckar tagit sig vidare till QA Tester

{igallery 25}

Vi går nu vidare med att göra färdigt Franska infanteri modellen och utrustningen, samtidigt som vi börjar arbeta på dom unika Fallskärms-hoppar modellerna som behövs för varje land. Tyska och Brittiska fallskärmsjägare kommer att byggas ifrån den nya infanteri modellen, och anpassas med unika element såsom texturer och utrustning. Dom Franska kräver en helt ny modell.

Vi har lyckats med att testa många av våra nya animatione, och även om det finns en del kvar att göra, så har inte vårat schema förstörts hittills på grund av oväntade problem.

Jag vill ta tillfället i akt och tacka många av våra BUILDERS som har hjälpt till att föra projektet framåt. Vi fick nyligen en ny grupp människor som har gått med i BUILDERS programmet, och många av våra sedan tidigare BUILDERS uppgraderade till den nya Platinum versionen. Vi bugar och bockar och tackar alla för erat fantastiska stöd i ett projekt som detta! Om du vill ha mer information om BUILDERS programmet, så besök battlegroundeurope.com/builders .

{qtube vid:=fZ0dQoWI-DU}

Vi kommer fortsätta att publicera uppdateringar med nya screenshots och videor när vi når nya milstenar i projektet. Håll er uppdaterade!

Add comment


Site Search