Det 10:e jubilieumet - WWII Online introducerar Amerikanska trupper

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive
 

Idag är dagen - Milstolpen som markerar 10 år av kontinuerlig aktivitet med WWII Online och vi är både glada och stolta att presentera tillägget av Amerikanska trupper och ett nytt valbart spelsätt kallat " Rapid Action " eller (R.A). Dom Amerikanska trupperna kommer först att introduceras i en "Dagen-D" R.A Scenario som en del av en speciell Kampanj händelse.

Dom senaste månaderna har vi arbetat med att göra om flera nyckel-system bakom ridån, som gör att spelet fungerar. Många av dom har ni redan läst om. Detta arbete var nödvändigt, inte bara för att förbättra uppdateringar mellan klient och värd och poäng systemet för kampanj-spelet, utan också för att vidga våra förutsättningar och verktyg för att kunna skapa speciella händelser med unika regler.

Utöver det, så har vi arbetat hårt med att uppdatera vårat terräng system för att kunna skapa nya hög-detaljerade spelområden för RA Händelser. För att kickstarta dessa nya system och tillägg så har vi skapat några av alla dom soldater och vapen från dom Amerikanska trupperna under WWII tiden.

Amerikanska Infanteriet

* M1911 Colt Automatisk Pistol
* M1 Garand Halvautomatiskt gevär
* M1A1 Thompson K-pist
* M1918 Browning Automatiskt gevär
* M1903 Springfield Prickskytte gevär

Tyska Infanteriet

* GeW.43 Halvautomatiskt gevär

Med start i v1.34, så kommer ett nytt val i spelet att tillåta spelare att välja "Kampanj" eller "Rapid Action" (R.A) spelsätt. R.A är våran titel för händelser på våran nya, detaljrika karta. Dessa händelser kommer att kunna skapas när som helst och spelas när som helst.

R.A kommer att erbjuda spelsätt såsom Death Match, King of the Hill, enstaka och flertaliga mål och mycket mer. Allt detta kommer att inkludera det nya poäng systemet med händelser i realtid såsom spelar/Lag poäng, målpoäng och mer.

Dessa special händelser med användning av samma simulator-baserade spel som finns i kampanjen kommer att erbjuda direkt och frenetisk action för spelare som vill ha allt det bästa från WWIIOL i snabbare takt eller ett uppehåll från dom 4 timmars belägrings slagen som utspelar sig i kampanjerna.

Rapid Action- "Dagen-D Paketet"

Våran första R.A händelse paket innehåller 3 unika kartor byggda runt den Allierade invasionen i Juni 1944.

"Dog Green" - Återupplev stormningen av stränderna den 6:e Juni i en gigantisk modell skapad efter satellit bilder, Allierade kartor, Tyska uppgifter och hundratals foton. Kartan inkluderar det faktiska landskapet och varje bunkar, skyttegrav, minfält och strandblockad som fanns vid "Dog Green". Kommer Amerikanarna än en gång trycka Tyskarna bakåt och överta Vierville? Nu kan du spela på vilken sida du vill hur många gånger som helst och bara njuta av all action.

"Le Pont du Mal" - I denna händelse, så försöker en Amerikansk infanteri grupp erövra en viktig bro nära en fransk stad. Tyskarna skapar snabbt ett försvar och är desperata att behålla kontrollen. Kan Tyskarna hålla Amerikanarna borta tills dess att de får förstärkning?

"River Run" - Med både norra och södra broarna som leder in till staden förstörda, så måste Tyskarna nu inleda ett hus-till-hus slag med Amerikanska trupper för att se vilka som blir vinnarna att kontrollera staden. Denna karta inkluderar en speciell sak för den sida som kan hålla någon levande i kyrkans klocktorn. Denna händelse kommer definitivt att göra sig värd titeln "Rapid Action".

Speciell händelse i Kampanjläget - "Slaget om Aachen"

Våran första speciella händelse i Kampanjläget kommer att vara en återskapning, "Slaget om Aachen";

Dom Allierade har snabbt rört sig genom Frankrike efter deras genombrott från Normandys stränder. Tyskarna har fallit tillbaka till Tysklands egna gränser för att slåss det största slaget hittills vid Aachen, den första stora staden att vara hotad av dom Allierade från dom Amerikanska trupperna som gör sig reda att invadera Tyskland. Den kvicka framfarten från dom Allierade trupperna har töjt ut deras förråds-linje till maxgränsen. Tyskarna har förlorat det mesta av deras utrustning under deras reträtt genom Frankrike. Båda sidorna kommer att vara beroende av den kommande attacken av Aachen för att kunna säkra deras framtid i kriget och deras linje av förråd.

Schemat och detaljerna för denna speciella händelse kommer att komma i dom nästkommande veckorna.

 

1.34 har blivit testat under flera månader och vi kommer att ge er mycket mer information och uppdateringar angående detta och när det kommer finnas för er under dom nästkommande dagarna.

Vi hoppas att alla spelare, från förr och framtiden, känner sig lite exalterade över denna milstolpe i historien av detta underbara projekt.

S! från alla Råttorna!

 

 

FRÅGOR OCH SVAR

F. Amerikanare!!! Jag ser att dom finns listade för "Rapid Action" och Kampanj händelser, när kommer vi att se dom i den riktiga kampanjen?
S. Vi är hängivna till vårat långsiktiga mål att bygga ett spel som är balanserat genom alla tidslinjer. Arbetet pågår i att komplettera med alla dussintals av nya fordon och vapen som behövs för att kunna representera Amerikanska trupperna på ett historiskt rätt sätt i Kampanjläget. Innan detta arbete är klart, så kan ni vänta er att se Amerikanska trupper i storskaliga händelser och "mini-kampanjer".

F. Betyder dessa nya R.A Scenarion att ni inte längre är fokuserade på att förbättra kampanj spelet?
S. NEJ! Många av det arbete som lagts ner på kärn systemet och först lägger till i RA Scenarion än en test bädd för att läggas till i kampanjen. Till exempel, så kommer en helt ny realtids poäng system att läggas till i kampanjläget så fort det är testat i Scenario spel.

F. När kommer vi att se den nya R.A terrängen i kampanjläget?
S. Vägen till hur vi ska lyckas att göra så att det nya terräng systemet klarar av hundratals av kvadratmil är inte helt klar för oss än. Arbetet med terrängen under R.A Scenarion är ett annat exempel på test bädden för kampanjläget. Du kan vänta dig mer diskussion med vårat community angående detta under dom nästkommande veckorna.

F. Kommer andra R.A Scenarion bli tillgängliga efter Dagen-D paketet?
S. Ja, vi planerar att leverera mer Scenarion paket, vapen och enheter till både R.A och kampanjläget.

F. Kommer R.A scenarion att vara gratis?
S. Alla scenarion kommer vara gratis för dom med aktiva konton när dom blir tillgängliga. Vi förväntar oss att kunna erbjuda speciella "Upplåsningar" inom en snar framtid för ännu mer variation i spelet. Vi planerar inte att kräva en månadsavgift för att kunna spela R.A

F. Är R.A tecken på en start för att "Förenkla" spelet?
S. Inte alls. Vi behåller känslan för detaljer, Historisk design, avancerad fysik och skademodeller som har gjort WWIIOL den speciella och svåra upplevelsen som den är idag. Vi lyfter helt enkelt fram den typen av spel i ett paket av snabb action som kan vara lockande för nuvarande spelare och förhoppningsvis introducera nya spelare till WWIIOL.

F. När? Hur snart?
S. Så fort vi har ett datum att ge er, så kommer vi det. Som ni kan se på bilderna och videor, så är vi i dom senare stadierna av tester.

 

 

 

Add comment


Site Search