Produksjons Oppdatering - 02.10.09

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive
 
Bare et raskt notat ut ifra produksjonen denne uken som ender 2 Oktober, om noen forandringer vi har lagt til i v1.31 beta'n. Såklart er det mye som hender her på kontoret ettersom alle som er involvert med v1.31 jobber på full spreng med deres gjøremål, men jeg vil virkelig få frem noen ting som er nye i de seneste kandidatene for v1.31.

Ett punkt er arbeidet Martini har gjort med sporlysprosjektilene. Ved å studere filmer av disse projektilene, tatt fra skyteren sitt perspektiv, så har vi programmert en effekt som fjerner de typiske "star wars" laser lignende og har nå laget hver enkelte lysprosjektil som en "kule" med lys som skyter vekk fra deg.
Det ligner mye mer på en ekte lysprosjektil nå enn før. Dette fjerner også mer den laser lignende effekten i tredje persons perspektiv.

Vi vil legge til de nye lysprosjektilene for LMGs (Lettere Maskin Gæver) i beta ettersom det var en typisk realitet for maskingæverene i den tid å ha dette, og samt gir en mer slagmark lignende opplevelse til spillet. Vi leser alltid kommentarene så vennligst kommenter tilbake på dette hvis du så skulle ønske det.

Den andre nye effekten vi nylig har lagt til i beta'n var en ny vake effekt fra buen og enden til båtene. Dette er helt nytt og jeg vil ikke gå for mye inn i detaljer og kommentere dette inntil vi har hatt god tid til å leke rundt med dette, men vi skulle tro at det blir en bedre og "kulere" effekt med den nye enn den gamle.

Dette var alt for nå, takk!

*Oversatt av Smokeeye*
Add comment


Site Search