UNDER UTVECKLING - GRATIS UPPDATERING AV BATTLEGROUND EUROPE INFANTERI MODELLER OCH RÖRELSER

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive
 

Det är dags för ännu en tjuvtitt på vad som finns längre fram på utvecklingsstegen i Battleground Europe. Våran senaste uppdatering visade "Spelarplacerade Objekt(PPO)" och "Bail Out för flygplan". Efter att dom sakerna blivit annonserade för version 1.32 , så är det dags att avslöja nästa gigantiska uppdatering till 3:e persons infanteri.

Under dom senaste månaderna så har mycket arbete lags ner på grundarbete blivit klart för en uppgradering av hela 3:e persons infanteri delen av spelet. Många av våra modeller och animationer är daterade tillbaka innan 2005. Våra nuvarande animationer och några system som gjort att 3:e persons delen av spelet fungerar, har hållit tillbaka många uppdateringar och till och med framtida tillägg av vapen. Det kommer att förändras med arbetet som pågår idag.

RAFTER

 

 

 

Modellerna

Vi byter ut varenda 3:e persons infanteri figur i spelet med nya, Högupplösta modeller. Generellt så har dom nya modellerna 60% mer pixlar i LOD1 (Nivån av detaljer. Ni kommer definitivt att märka skillnaden i att både kroppen och huvudet kommer ha mer detaljer. Detta ökade numret av pixlar betyder också att rörelser kommer att se mycket smidigare ut eftersom nätet som gör modellen kommer att ändras bättre i harmoni med dom nya animationerna.

Då vi fortsätter med industristandarden "biped" modeller, så så har det nya skelettet mer ben än den nuvarande, och lägger även till fem-fingriga händer som möjliggör högre flexibilitet i animationerna.

Utrustningen

Varje utrustnings del på en karaktär görs om från grunden med mer detaljerade modeller och mer högupplösta texturer. Delarna är t.ex Ryggsäckar, ammunitionsfack, hjälmar, gasmask hållare, vattenflaskor och listan kan göras längre. Vårat produktionsteam, med massor av hjälp av personerna ur våran " Closed beta " grupp, har gått tillbaka till böckerna för referenser till det redan gigantiska matrealet av information angående uniformer och utrustning. Resultatet kommer att vara historiskt noggranna med mer omväxling baserat på vilket typ (Rifleman, LFM osv.)

Strukturer

Denna uppdatering kommer att dubblera detaljrikedomen av strukturerna i 3:e persons infanteri karaktärerna och inkluderar världslig och normal karta. Kombinerat med mer högupplösta modeller och utrustning, så kommer det generella utseendet och nivån av detaljer av karaktärer att förbättras avsevärt jämför med vad som finns i spelet just nu.

Animationer

Vi håller på att byta ut nästan alla betydelsefulla animationer i spelets databas. Detta kommer att inkludera nya rörelser för att stå still, krypa, springa och mycket mer. Vad som också kommer att bytas ut är dom flesta positioner, som att skjuta, knästående och liggande. Alla animationer kommer även få tillägg som gör att övergången mellan de olika positionerna kommer att se smidigare ut. Resultatet av våra tester visar stora skillnader i rörelser och återkoppling för en bättre infanteri upplevelse. Slutligen så gör detta väg för funktioner för att avfyra nya typer av vapen eftersom vi uppdaterar alla system relaterade till 3:e persons animationer.

Tilläggs System & Skade Modeller

Bredvid all detta nya är en omskrivning av koder hur saker (utrustning och vapen) läggs till en karaktär i spelet. Just nu är dom flesta av saker skapade som en del av varje infanteri typ (Rifleman, Sniper osv). Detta gör det mycket svårt och tidskrävande att skapa olika vapen m.m för specifika infanteri typer. Det begränsar även våran möjlighet att erbjuda variation av hjälmtyper. Detta nya system lägger till denna typ av utrustning till en karaktär på att annorlunda sätt. Kortsiktigt så betyder det mer variation för infanteri typer. Långsiktigt så banar det väg för framtida utveckling av personlig utrustning.

Mer djupt i koden av spelet så lever skade och kollisions modellen för infanteri. Även om den redan är på simulationsnivå, så arbetar vi för att förbättra dessa modeller och utöka funktionerna och möjligheterna för infanteri. Resultatet av detta arbete förväntas leverera mer precisa resultat av icke-kritiska komponenter av infanterimodellen och bättre återkoppling för båda parter (Målet och den som skjuter). Vi utvärderar just nu dessa resultat och undersöker hur detta kan förbättra rörligheten för att bättre skapa den ultimata känslan. Förvänta er förbättring av Uthållighet- och blodsmätarens funktioner och förbättrade funktioner som realistiska skador och den första användningen av Sjukvårdar funktioner (Oroa er inte, dödsskott i huvudet eller bröstet försvinner inte). Kolla efter uppdateringar av denna del av planen i en nära framtid.

Tidsram

Dessa saker som finns med i denna förhandstitt arbetas till största del med av våran grupp av 'Art och Client Code Team' och som du kan se på denna förhandsvideo och bilder, så gör vi stora framsteg. Som vi nämnde tidigare, så har vi ett aggressivt schema för resten av 2010. Så fort vi har en patch tillägnad detta arbete så kommer vi bättre att kunna ge er en idé om slutgiltigt datum.

Vi hoppas att ni är lika exalterade som vi är om denna uppdatering av 3:e persons infanteri och några andra saker fom följer med. Vi vill ha era åsikter! Kommentera nedan.

{qtube vid:=WAroTQiYRZ4}

{igallery 25}

Add comment


Site Search