1.31 ÄR NU LIVE! - ALLT OM v1.31

User Rating: 3 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar InactiveStar Inactive
 

Version 1.31 är en av spelets mest ambitiösa och väl mottagna uppdateringar i vår långa historia.  När nyheten om uppdateringen för första gången gjordes offentlig sommaren 2009, så var utvecklingsteamet redan djupt inne i arbetet med kod, grafisk design och produktion med 1.31.  Efter flera månader av stängd och öppen Beta testning, så gick v1.31 live i Juni den 6:e 2010, vilket föll på samma dag som spelets 9:e årsdag av den ursprungliga lanseringen.

  Några av höjdpunkterna i v1.31 inkluderar;

DYNAMISKT VÄDER
En av de mest efterfrågade egenskaperna de senaste åren har varit att lägga till variabelt väder i spelet. 1.31 inkluderar nu dynamiskt väder vilket ger soliga, målniga och regniga dagar och nätter i spelet.      Läs mer om hur väder fungerar genom att kolla in förhandsvisningen av Beta versionen.

TERRÄNG-OBJEKT OCH MILJÖ
Det har tillkommit hundratals nya terrängobjekt, nya träd, nya buskar, nya gräsfält, byggnader, kanon- och maskingevärsnästen och mycket mer. Spelvärlden har genomgått en överväldigande förändring vilket bidrar med en mer realistisk spelvärld och en mer realistisk stridserfarenhet för alla- speciellt för trupperna på marken.

"RAG DOLL" FYSIK
Vår första implementering av trasdockor bidrar till en helt ny dimension till infanteristrid med realistisk fysik som påverkar karaktärerna när de blir dödade. Nu ser du resultatet av kulorna, granaterna och bomberna på liken efter de offer som lämnats kvar efter det brutala klimat som WWIIOL; BE erbjuder.  Läs mer om rag doll egenskaper här.

Clutter  RagdollTank 

CAPPNINGS FÖRÄNDRINGAR
Efter nästan 9 år av "jucka mot bordet" så är en ny cappnings mekanism och relaterade saker nu implementerade i spelet.  Nu är det närvaron av en fientlig infanterist i en övertagningsbar byggnad som utlöser övertagandet. Detta eliminerar behovet av att ha fysiskt kontakt med ett övertagningsbart föremål så som lådan/radion som hittades i tidigare versioner av spelet. Utöver detta så bidrar fler vänliga enheter i en övertagningsbar byggnad till att accelerera handlingen, medans närvaron av fientliga fördröjer en övertagning.  

INFANTERIFÖRBÄTTRINGAR
Det finns ett antal uppdateringar gällande infanteri, inklusive "collidern" vilket förbättrar interaktion med marken, mjukare löpning, uthållighet samt etablering av vapen. Vi har lagt till nya animationer och även pillat lite på förstapersons ögonhöjd för bättre spelglädje.

EFFEKTER
Vi har helt och hållet gjort om effektsystemet och resultatet är fantastiskt. Explosioner, fordonsskador, vattenreflektioner, infanteriträffar och blodeffekter har levererat mer realism som får dig att tappa hakan.

Detta är endast ett fåtal av de mest synbara nya egenskaperna i v1.31. För att en total genomgång om vad som är inkluderat så kolla in den enorma READ ME filen som finns tillgänglig här.

{igallery 22}

 

Comments   
0 #1 Lawgiver 2010-07-01 14:52
Härlig sammanfattning! Kul med lite aktivitet här i den skandinaviska delen. Kör hårt Mynick!
Quote
Add comment


Site Search