V1.32.5 PRODUKTION UPDATE

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive
 

Det har gått några veckor sedan vår senaste uppdatering för 1,32 och vi har använt tiden till att ordna några kvarstående problem, avsluta vissa arbeten och fixa några buggar. Jag vet att ni verkligen vill att vi ska fixa många buggar. Våra Community ledare har tagit era Bugg rapporter till CRS. I ett försök att lugna ner stormen lite och undvika hjärtattacker, så ska vi tackla några av dessa buggar:

 

Domedagsbuggen: Blackout

Denna buggen är lite konstig. När du kör över ojämn terräng i lätta fordon i för hög hastighet så borde du få blackout. Inte när du kör på en väg i normal hastighet. Det tog oss några försök att hitta denna buggen, men vi har gjort en ändring idag i betan som borde ta bort denna bugg. Du kommer förmodligen fortfarande att få blackout när du färdas för snabbt ute i terrängen, men buggen borde vara fixad. Den kommer att testas senare idag.

Buggen från Mars: Inga buskar!

Det finns faktiskt flera olika sorter av denna bugg, allt ifrån dåliga drivrutiner till gammal hårdvara som gör spelet näst intill ospelbart. Den som vi koncentrerar oss på är den konstiga buggen där du vid olika spelsessioner inte ser några buskar, men gör det vid vissa tillfällen. Vi har hittat en orsak till detta tack vare alla tester och rapporter i test forumet. Tack allihopa!

Hjärnskakning av tredje graden!

Hjärnskaknings buggen sparkar oss fortfarande i skrevet. Vi har tid avsatt till detta nu i höst, men för närvarande så har vi fått lösa detta genom att ta bort skakfunktionen.  Detta tar inte bort buggen, men det sänker det stör moment som uppstår. Vi kommer fortsätta arbeta på denna bugg och kommer hålla er uppdaterade!

Vi arbetar också igenom några buggar med Bailout Scoring koden och några av den konstiga och dåliga feedback angående reglerna runt att placera FRU's.

Bailout

Vi har fixat de flesta av de fall där man skulle eller inte skulle bli tilldelad plink kill, och det verkar fungera som det ska. Vi fastställde också en udda liten bugg där du inte kunde despawna om du kraschat in i en byggnad. OOPS!

FRU Placering

Det finns flera tillfällen där det helt enkelt inte är möjligt att placera en FRU. Det är det som händer när du ser dig själv bygga en FRU som försvinner direkt. Det kan ofta finnas en mängd anledningar till detta, men det vanligaste är att man försöker bygga ifrån en felaktig utgångspunkt. Vi har löst de mesta av dessa med bättre feedback som inkluderar uppdragsinformation för uppdrag som inte har eller aldrig kan ha, en FRU.

Surrender!

Vi har valt att lägga till några funktioner till Cut-off systemet för att kunna städa upp de städer som inte har någon supply. Grunderna är, att när en stad är vid frontlinjen utan supply, så kommer sidan som äger staden att underrättas om att staden kommer att ge upp. Att ge staden en länk till Fabrikerna kommer att ta bort denna surrender. Att ge upp kommer att ta flertalet timmar, förmodligen runt 24 timmar.

Att en stad håller på att ge upp kommer att indikeras med en vit flagga vid stadens namn. När tiden har tagit slut så kommer ägandeskapet av staden föras över till fienden.

Till detta läggs även en ny sak till, och det är att brigader utan länk till fabriker kommer att få en 25% extra lång tid innan dom kan flytta runt, en indikation på att dom är bakom fiendens linje.

Den enda funktion som är kvar, är att göra klart den cool down för FRU som skall starta när en FRU blir förstöd, som ger en liten tidslucka innan en ny MSP kan bli placerad för det uppdraget.

När det är klart så kommer vi att dyka rätt in i 1.33 som beräknas vara klart lagom till jul, och som kommer handla mest om att fixa buggarna. Vi har också några presenter i den patchen, men vi kommer att vänta lite innan vi släpper dessa godingar!

Tills dess,

Vi ses på Meusen!

Add comment


Site Search