V1.32.5.5 Produktion Update

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive
 

Som dom flesta av er vet, så är den stora uppdateringen som vi arbetar med att göra om 3:e persons modellerna och animationerna. Denna vecka så har vi startat Alfa tester, vilket betyder att jag kan bygga det och leka med det, men det finns fortfarande mycket kvar att göra. Denna uppdatering väger mycket tungt för några av våra anställda, men lämnar några med lite mindre arbete. Vilket är perfekt vid denna tiden på året, då vi vanligtvis går igenom backloggar och städar upp. Det betyder att ni förhoppningsvis kommer att se några uppdateringar i början på året som fixar en mängd buggar. Jag säger förhoppningsvis, eftersom det, Ja, är ju trots allt buggar. Man vet aldrig.

Vi har naturligtvis några saker vi redan håller på med och städar upp också. Och vi har några saker som fått upp fart tills nyår, men jag kommer bara att retas lite och läska er idag, och prata om vad som närmar sig att släppas.


Surrender

Vi har byggt en mekanism som gradvis tar bort fickor i slagfältet, och det kallar vi 'surrender'. På ytan så verkar detta väldigt enkelt men det var en hel del kodning som behövdes göras för att få in detta. Vad ni kommer att märka är dock ganska enkelt. Städer vid frontlinjen som har slut på supply kommer att överlämna sig till fienden efter en viss tid. Någonstans emellan 12 och 24 timmar som det ser ut just nu.

Dessa städer kommer att visa en vit flagga för att indikera att de kommer att ge upp, och visa en nedräkning. Om det finns några brigader i dessa städer så kommer dessa att Flytta till fallback eller till training. Detta kommer fortsätta med nästa linje av städer vid frontlinjen fram tills att fickan i slagfältet är borta, eller har supply igen.

Forward reinforcement Unit

Vi har lagt till en ny global nedkylningstid för FRU's så att dom inte kan placeras lika ofta som innan, och denna tid kommer att bli längre när en FRU är förstörd av fienden. Till detta så har vi även gjort om den kod som kollar avståndet till begränsande Spawn points, och hoppas att FBs nu räknas med i denna beräkning.

Det finns också en buggsom gör att spelare kan placera en PPO precis där en FB kommer att hamna. Vi arbetar med en del tillägg som ska omöjliggöra detta, men fram tills dess, om ni ser någon som förstör det roliga genom att göra sådana saker, så var snäll och rapportera dom. Jag är säker på att GMs kommer att vara snällare mot dessa personer än vad jag skulle vara.

Dom dödade Moxin!

En av de ändringar vi lekt runt med är att visa en döds ikon i spelet. Detta kommer att vara en kort distans indikator som går tillsammans med det dödsskrik som redan finns. Vi leker fortfarande runt med detta, men det ser riktigt bra ut på minikartan. Vi kommer att hålla er uppdaterade och kommer förmodligen ta vidare detta till öppna test i de närmaste veckorna.

Ett relaterat tillägg kommer att ge spelare möjligheten att aktivera Vägvisare på skärmen. Detta kommer troligtvis att förbättra det systemet.

Träning

Det finns några tillfällen där spelare fastnar i träningen. Vi har arbetat med att lösa dessa problem och även med att göra träningen frivillig för nya spelare tills att det är helt fixat.

Korttids minne

Vi har en ganska stor uppgift som vi arbetar med just nu, och det är att förbättra prestandan på dom lite sämre maskinerna i vårt arbete med att lansera i China. Detta kommer att påverka många av er direkt, eftersom ni kommer att märka skillnaden i mindre Minnes relaterade kraschar. Vi har hittat massor av sätt att spara på minne och vi har tagit hjälp av AHWulf för att hitta ännu fler.

Detta låter förmodligen inte lika sexigt, men ni kan inte förstå hur underbart detta kommer att vara för allihopa. Om du kraschat medan du ändrat plats eller bransch så påverkar detta dig. AHWulf kommer även att arbeta med andra hemska buggar som Motorstart och concussion buggar och massa andra saker.

Oh, och jag tror att vi fixade buggen med att spawna in uppochner idag också. *håller tummarna*

En till, laserljudet är borta hör jag. Eller inte... Nåväl, det borde också vara fixat men det vet vi inte förrän ni killar återkomer med feedback angående detta vilket vi hoppas är snart.

Nämnde jag senast vi fixade blackout buggen, FRU Placerings problemen och plink poäng problemen och dom saknade buskarna? Japp, det har varit en hektiskt månad. Förhoppningsvis så kommer vi nästa vecka att vara redo för några öppna tester för att göra några av dessa saker redo för att släppas.

Comments   
0 #1 9 eleven 2020-11-21 16:10
Hey there would you mind letting me know which webhost you're
working with? I've loaded your blog in 3 completely different web browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most.
Can you suggest a good hosting provider at a reasonable price?
Thanks, I appreciate it!
Quote
Add comment


Site Search