v1.33.0.4 Produktion Updatering

Print

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Det är dags att låta er alla se vad det är vi har jobbat med dom senaste veckorna. Vi arbetade ganska hårt med att säkerställa att tredje persons uppdateringen av infanterimodellerna gick in i Alfa Test över julledigheterna så att alla kunde testa det. Den första feedbacken var bra. Visst, massor av saker fungerade inte umm... optimalt, men det visste vi när det gick så tidigt in i test. Lyckligtvis så har dom flesta konstiga sakerna blivit fixade. Vi bestämde oss också för att spendera mer tid på att fixa de buggar som driver oss galna. We are gjort framsteg på några av dom, men andra får oss fortfarande att klia oss i nacken. Se till att läsa AHWULFs rapport angående detta på botten av denna sida.

 

Infanteri:

Det mesta här fixar bara tillbaka funktioner som dom skall vara. Det är fortfarande vissa bas animationer som ska göras, men dom kommer att göras nästa vecka. Dagens uppgift var att få trasdockorna att fungera igen. Den nya utrustningen för soldater är coola. Dom tillåter olika visuella utseenden beroende på infanteritypen. Inte lika coolt som den nya animationen för att kasta handgranater dock!

Nedan följer ett utdrag ur nya patch noten:


Fordon:

Några av flygplanen byggdes med felaktiga vertikala stabilisatore. Dessa har nu blivit fixade på:

Ljud:

Vi testar den nyaste versionen av Microsofts ljudmotor. Detta är en lågnivå motor som bestämmer saker såsom vilken typ av ljuduppspelning du använder och ger dig 3D ljud efter det. Till exempel så behöver vi inte längre tvinga er att ändra mjuk- och hårdvaruinställningar för ljud. Ljudmotorn kommer att veta om du kör 13.1 Dorky TFX och ändra sig efter det. För mig så betyder det att jag inte längre kommer vara utan motorljuden i en Hurrican. Vilket är bra.


Prestandaökning:

Läs orginalartikeln från AHWULF Här