User Rating: 3 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar InactiveStar Inactive

Vi har utrett hur lyckat det nya PPO systemet har varit efter att det släpptes med 1.21 och vi är över lag nöjda med den återkoppling vi har fått ifrån spelare och den effekt som dom har haft på spelet. 80% av spelarna i en färsk undersökning älskar PPOs.  FRUn är ett hett ämne både på forumen och i spelet. Även om majoriteten av dom tillfrågade kände att dom gjorde en stor skillnad i spelet, så ser vi att det finns behov av att ändra reglerna runt dessa.
 

 

User Rating: 3 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar InactiveStar Inactive

Allierade Stykorna Vinner Kampanj #63

Grattis till alla Allierade spelare för vinsten, samt bra kämpat av dom Tyska spelarna! Både sidorna kämpade hår, och det var länge ovisst hur det skulle sluta. Den stora vändpunkten kom när en stor del av dom Tyska trupperna blev fångade bakom dom Allierande linjerna.  Dom Allierade kunde då tåga mot dom Tyska fabrikerna, och till slut gav dom Tyska trupperna upp. 

User Rating: 3 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar InactiveStar Inactive

CRS Stampar på pedalen med att schemalägga två stora speluppdateringar innan slutet av 2010. Mer än någonsin, så hoppas vi att vårat fantastiska Community av spelare ska hjälpa till att flytta spelet framåt.  Det är nu som ni borde ansluta er till gruppen av spelare som stöttar oss. Hjälp till genom att ge ett "Utvecklingshjälp Bidrag."

 

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive

Så länge jag kan minnas, så har 'Råttorna' ( Cornered Rat Software ) uppmuntrat sina kunder att diskutera vad det är som besvärar dom, och vad det är dom önskar i spelet. Och så länge jag kan minnas, så har dom varit väldigt synliga för spelarna. Det är sällsynt. Under dom senaste åren har jag spenderat tid på andra spels forum. På dom flesta diskussionsforum så har dagar, om inte veckor, passerat utan en enda kommentar av någon anställd.

 

Site Search