EN PÅMINNELSE ANGÅENDE ATT SKRIVA PÅ FORUMET

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive
 

Så länge jag kan minnas, så har 'Råttorna' ( Cornered Rat Software ) uppmuntrat sina kunder att diskutera vad det är som besvärar dom, och vad det är dom önskar i spelet. Och så länge jag kan minnas, så har dom varit väldigt synliga för spelarna. Det är sällsynt. Under dom senaste åren har jag spenderat tid på andra spels forum. På dom flesta diskussionsforum så har dagar, om inte veckor, passerat utan en enda kommentar av någon anställd.

 

 

Vi har inga planer på att sluta att använda forumet som ett sätt för spelarna att kunna kommunicera med oss om hur dom känner om spelet och ställa de frågor som dom har. Vi har dock regler angående vilket typ av uppförande som är acceptabelt på våra forum. Det är inte bara för våran skull, utan för eran också. Vårat mål är att hålla forumet säkert och välkomnande för alla. Och det är därför Användarvillkoren skrevs. Dom är ganska grundläggande och enkla att förstå och följa.

Så vad är generellt accepterat? Mogen diskution, varken mer eller mindre. Du får vad du ger. Om du kommer med en ärlig fråga eller klagomål som du presenterar på ett vettigt sätt med målet att få ett svar, så kommer du troligen att få ett. Men om du stormar in och skriker, svär, kastar förolämpningar och/eller hot runt dig, så är det garanterat att din post kommer att bli borttagen, med chans att hela tråden tas bort. Samma sak gäller chatten i spelet, och alla annan kommunikation som CRS/Playnet är värd för.

Alla blir någon gång frustrerade, det är fakta. Men att låta frustrationen gå ut över diskussionen är inget som är till din eller någon annans favör. Att storma ut, hota att stänga av kontot, trakassera eller anklaga för olika saker kommer inte göra oss mer uppmärksamma på vad som är trasigt eller behöver fixas. Vi vet vad det är som besvärar er och vilka idéer ni har.Vi läser forumet varenda dag, även helger och helgdagar. Vi läser rapporteringar från spelet. Vi läser email och PMs. I slutändan så kommer vi fram till följande: Vi har inte arbetskraften att svara på varje individuella idé, fråga eller klagomål. Istället så spenderar vi den tiden på att testa, diskutera, laga eller programmera. Några saker kan vi göra snabbt, andra inte. Vi är en liten arbetsgrupp och vi arbetar hårt varje dag för att göra spelet bättre för er. Att prioritera lösningar och nya tillägg är inte enkelt, och ibland, så måste saker som vi skulle ge vänstra handen för att ge er, vänta. För spelets bästa.

Sluta inte att skicka oss dina idéer, funderingar eller klagomål. Vi kan inte förbättra spelet utan era förslag. Vi ber er bara att ni håller era kommentarer användbara. Detta community är inte som något annat. Så många av era idéer har blivit verklighet under som senaste åren. Vi uppskattar eran beslutsamhet och hängivenhet, och vill att ni ska förstå att vi delar den.

S!

 

Add comment


Site Search