KJØRETØY OG VÅPEN AV WWIIOL - EN WIKI ABC BOK

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive
 

Battleground Europe har mange andre verdenskrigs kamp kjøretøy og våpen som alle har unike egenskaper og ytelse. Iblant forstår ikke spillerne helt disse unike egenskaper, og etterlater dem ofte med unøyaktige forventninger om hvordan de vil oppføre seg i kampen og om det er antatt at alt utføres basert på å være like. Faktisk utfører hvert våpen i forhold til hverandre basert på hvordan de er forskjellige, og ikke hvordan de er like.

 

Stridsvogner for eksempel, har alle sine amor beskyttelse og anti-panser våpen resultater basert på hva de faktisk hadde, og ikke basert på at hver side har det samme i en annen farge. Dette er fordi de virkelige våpen og kjøretøy av andre verdenskrig var forskjellige fra hverandre og vi tenke på disse forskjellene og modellere dem. Vi ønsker at de skal oppføre seg så som ekte på så mange måter som mulig.

 

I denne gjennomsiktlige gjengivelsen av en StuG.IIIg, vil du legge merke til at fronten ikke bare er en enkelt tykkelse, men heller en kompleks ordning av forskjellige plater, det tykkeste som er 80mm, med flere plater overlappende de viktigste hoved platene. Dette er grunnen til for at StuG.IIIg's front er en tøff nøtt å knekke. Mens de ulike fargene avbildet ovenfor representerer ulike tykkelser av objektets egenskaper, er det ikke en fast farge / tykkelse verdi for alle stridsvogn modeller. De varierer i rekkevidde i forhold til hver plate, ikke bare hvert enkelt kjøretøy, fra tykkeste til tynneste. Du kan se tykkelse verdiene for hvert kjøretøy som de er modellert i spillet på WWIIOL: Battleground Europe's WIKI sider.

Den samme tilnærmingen er gjort med fly, lastebiler, pansrede biler og så videre. Mens skade modellen er spesielt nyttig i å hjelpe tankskip beseire fiendens biler ved å matche skytsmakt mot rustningens tykkelse, vil pilotene finne verdifull informasjon i WIKI'n også. Alle piloter skal vite at branner, eksplosjoner eller ammunisjon er også basert på hvor drivstofftanker eller ammunisjon er plassert på flyet. Du lurer kanskje på hvorfor du ikke er flamberer fiendtlige fly som "alle andre" synes å være i stand til å gjøre, og svaret er at du enten mangler flere skudd enn du tror, eller at du ikke treffer drivstofftanken veldig ofte. 

Flyene er modellert med tanke på motorer, drivstofftanker, ammunisjon, mannskap, kjølevæske radiatorer (hvor gjeldende) og oljekjølere. Landingshjul, flaps og kontroll flater i tillegg til beskyttende rustning, våpen og andre viktige gjenstander som radioer og oksygen tanker er også inkludert, og faktorer inn i konsekvensene av å komme under ild. Propellene er knyttet til skruens guvernører på forsiden av motorene. Noen fly har rustning som beskytter ikke bare pilotene, men deler av flystrukturen og motoren. Men noen gjør det ikke. Ovennevnte transparente gjengivelse eksempelet er en Bf110F-B tung fighter Jabo bombefly.

Battleground Europe WIKI er fylt med informasjon som kan hjelpe spillerne til å forstå bedre hvordan du spiller. For eksempel, mens fronten på en StuG.IIIg er ganske effektivt pansred tåler den minst et par treff på 80mm tykk, (avhengig av hva som treffer det selvfølgelig), sidene er mye tynnere på 30mm og i stand til å være gjennomsyret av mye mindre farlig skudd. Og at Supermarine Spitfire Mk IXC har en stigning ratio som ikke kan matches av noe annet fly i spillet, men den samme funksjonen kan fange en uforsiktige pilot på sengen og forårsake en blackout i høy hastighets sving eller pullout slik at hans fiende åpnes for å bringe ham ned. Hvis du aldri har vært på Battleground Europe's wikisider, gjør et poeng av å gjøre det. Det er mye nyttig informasjon å finne der. 

 

WWIIOnline: Battleground Europe WIKI - Link

 

 

 

 

 

Add comment


Site Search