Nya Regler för Kampanj #66 angående Kapitulering

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive
 

När en brigad-ficka uppstå, så händer följande:

1. En Brigadficka uppstår när en stad eller en grupp städer inte längre har någon slags länk till RDP Fabrikerna genom Depot till Depot nätverket.

( Du kan se dessa länkar på den Webmap som finns på www.battlegroundeurope.com , välj supply lines, val 2 av 3 )

 

2. När en stad i FRONTLINJEN blir avskärmad från sina fabriker på detta sät, så kommer en vit kapituleringsflagga att visa sig vid staden på kartan i spelet. En 12 timmars nedräkning kommer startas.

3. Efter 12 timmar så kommer staden, om den hela tiden varit vid frontlinjen utan länk till frabrikerna, att kapitulera och överlämna sig till fienden, och om några brigader finns kvar i staden, så kommer dessa att dra sig tillbaka. Om staden någon gång under dessa 12 timmar får länk till fabrikerna eller inte längre är vid frontlinjen, så avbryts nedräkningen, och börjar sedan om från start om något under punkt 1 händer igen.

4. Brigader som drar sig tillbaka har flera olika val, och servern väljer i denna ordning:

a) Gå tillbaka den senaste staden (om detta inte går så)
b) Gå till den stad som har Division HQ hos sig (om detta inte går så)
c) Gå till en stad som har en brigad från sin division hos sig (om detta inte går så)
d) Gå till en stad som har 1 länk ifrån sitt Div.HQ eller en brigad från sitt Div.HQ (om detta inte går så)
e) Gå till en vänlig stad inom 1 länks avstånd (om detta inte går så)
f) Kastas från kartan till träning i 12 timmar

(om denna logik verkar annorlunda mot vad du hade förväntat sig, så kom ihåg att denna kod arbetar med andra saker i spelet som sköter allting annat, och detta var det bästa sätt att göra det på så att allt fungerar som det skall)

5. När staden vid frontlinjen kapitulerat, så kommer nästa stad som då blir frontlinje att gå igenom samma procedur med start på punkt 2. Denna process kommer att upprepas tills dess att brigadfickan inte längre finns, genom att antingen bli mindre och mindre, eller att den öppnas upp med länk till fabriker och blir räddad.

6. Det är ett tillfälle som gör att inget av det ovanstående skulle hända , och det är efter en Reset, När Servern startar om. När detta händer så tappar servern all information angående var timers m.m var, så om en brigad inte flyttats efter att servern startar om, så kommer den automatiskt att flyttas till träning i 12 timmar. Så fort en brigad flyttar efter en server omstart, så kommer det ovanstående att börja om igen från punkt 2.

7. Vi kommer att fixa detta "server omstart problem", men det kommer ta längre tid att göra på grund av att det är mycket mer komplicerat och ändrar andra saker som även dom måste ändras.

 

Add comment


Site Search