SPELUTVECKLINGEN - DU KAN HJÄLPA IDAG

User Rating: 3 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar InactiveStar Inactive
 

CRS Stampar på pedalen med att schemalägga två stora speluppdateringar innan slutet av 2010. Mer än någonsin, så hoppas vi att vårat fantastiska Community av spelare ska hjälpa till att flytta spelet framåt.  Det är nu som ni borde ansluta er till gruppen av spelare som stöttar oss. Hjälp till genom att ge ett "Utvecklingshjälp Bidrag."

 

 

Under dom senaste 9 åren så har vi fortsatt med utvecklingen av WWII Online (Battleground Europe) genom att lägga till över 150 fordon och vapen, en gigantisk värld fylld med tusentals objekt, avancerade spel system och funktioner, och utvecklat många delar av spelet. Våran gigantiska spelvärlds uppdatering med 1.31 erbjuder mer varierande terräng och ett nytt vädersystem. Våran nästa uppdatering kommer att introducera det första systemet med PPO's (Spelar tillägna Objekt) som möjliggör för spelare att "bygga"saker i terrängen istället för att vara begränsade till statiska objekt. Vi är säkra på att många spelare tänker sig redan hur PPOs kan utvecklas i framtiden till saker som Minfält, framskjutna baser landsfarkoster..möjligheterna är oändliga.

... många spelare tänker sig redan hur PPOs kan utvecklas i framtiden till saker som Minfält, framskjutna baser landsfarkoster ...

Med den senaste förhandstitten så annonserade vi nästa stora uppdatering av 3:e persons infanteri modellen. så byter vi ut i stort sett alla delar av 3:e persons infanteri delen, som t.ex modellerna, Detaljerna, Animationerna och mycket mera. Vi finjusterar infanteriets Skade modell och öppnar dörren för bättre strids upplevelse. Denna uppdatering representerar en av våra senaste grafik relaterade tilläggen på våran "önskelista" och under 2011 kommer våran fokusering att ligga på att förbättra Förbandsmöjligheterna, vapenvarianter och mycket mer. Naturligtvis så fortsätter vi att arbeta med kvarvarande buggar och andra saker baserat på prioritet.

... under 2011 kommer våran fokusering att ligga på att förbättra Förbandsmöjligheterna, vapenvarianter och mycket mer.

När vi utvecklar detta unika och speciella spel så betyder det att vi aldrig kommer att attrahera den stora gruppen gamers. Vi kommer aldrig att konkurera med EQ, WoW, SWG eller Farmville. Vi har accepterat och omfamnat allt vad det betyder att utveckla ett hardcore, Andra världskrig MMO och vi älskar det! Ni kommer aldrig att hitta en grupp människor mer passionerade av denna genren än Cornered Rat Software. Ni kommer inte att hitta ett community av spelare som är mer dedikerade heller.

Efter att vi lanserade BUILDERS programmet 2003, så har många spelare visat sitt stöd och sin hängivenhet för spelets framtid genom att binda sig till det långsiktigt. Resultatet av detta stöd har delvis gett bränsle till att göra det möjligt för oss att finansiera nödvändiga expansioner, verktyg och personal som behövs för att fortsätta att leverera om löftet med WWII Online. Nyligen så hade vi en stor grupp spelare som vill stötta oss ännu mera, så vi skapade Platinum Builder möjligheten. Du kommer knappast att hitta ett sådant exemplar av spelar-support för något annat projekt i hela historien av PC Spel. 

 Våran senaste prisökning var för nästan 6 år sedan och vi har aldrig tagit betalt för en uppdatering eller tillägg i spelet- Oavsett storlek.

Denna typ av Community delaktighet har inte bara hjälpt oss med alla resurser som behövs för att ta stora bett ur utveklingsplanen, det har även hjälpt oss att undvika att öka kostnaden för spelet. Våran senaste prisökning var för nästan 6 år sedan och vi har aldrig tagit betalt för en uppdatering eller tillägg i spelet- Oavsett storlek. Vi känner oss åtstramade av allt från att våra leverantörer varit tvungna att höja priserna, vi har fått högre personalkostnader på grund av ökade kostnader för försäkringar, vi har behövt uppgradera all utrustning för att kunna behålla vårat rekord på 99% uptime på servern. Senast så var vi tvungna att skaffa ny mjukvara samt licenser för våran 3:e persons uppgradering, för att reducera tiden det tar att lägga till det i spelet.

Detta är din chans att hjälpa till med det unika projekt kallat WWII Online. Hjälp oss att göda den snabba utvecklingen av nya funktioner, även om din favorit på "önskelistan" inte kommer kortsiktigt. Det finns många sätt att markera dig som en av de många Community Stöttepelare  som vi har sådan tur att vi har. Vårat mål är att ha 100% deltagarandel från vårat community för att kunna garantera våran långsiktiga hängivenhet till WWIIOL Utvecklingsprojekt för framtiden.

 Vårat mål är att ha 100% deltagarandel från vårat community för att kunna garantera våran långsiktiga hängivenhet till WWIIOL Utvecklingsprojekt för framtiden.

Vi hoppas att ni fortsätter att njuta av den underbara spel och community upplevelse som WWII Online levererar idag och i framtiden.

Med vänlig Hälsning,

The Rats

 

 

 

Add comment


Site Search