User Rating: 3 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar InactiveStar Inactive

Med start på Lördag den 6:e Augusti klockan 12:00CDT, tills på Söndag kl 18:00CDT så är alla med ett premium konto inbjudna till att pröva dom nya Amerikanska och Tyska vapnen på Beta servern för en helg av tester. Logga in och testa dom nya tunga vapnen, både den Amerikanska Bazookan och den Tyska PanzerShreck kommer att finnas i vapenlistan, tillsammans med BARen och Gerand geväret.
Denna öppna Beta helgen är för att testa dom tillägg som vi kommer att göra till Kampanjläget, det är inte för den nya Rapid Assault delen av spelet. Vad du kommer ha möjlighet att testa är dom nya vapen seten, den nya nät koden och några andra småjusteringar och ändringar. Det nya poängsystemet är inte helt klart än, så förvänta er inte att det ska fungera fullt ut riktigt än.

 

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive

Till våran förtvivelse, så är det ni spelare som blev utnämnda vinnare av Tisdagens 'Kill-a-Rat' händelse. Spelarna var överlägsna med siffror som var nära 4:1 när alla Råttor försökte klara sig till Willemstads hamn i ett fartyg som styrdes av JAMMYMAN. Dom första fartygen blev förstörda av envisa Tyskar, så en ersättare var tvungen att kallas in. Det blev ett dramatiskt slut, där DOC hade ena handen på bryggan, när oldzeke avfyrande en sista kula in i honom. DOC försvann ner under vattenytan samtidigt som klockan gick ner till 0.

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive

Med det senaste tillägget på Offline servern, Klonings verktyget, så har det blivit enklare än någonsin att skapa fantastiska Screenshots från spelet. Så för våran nästa tävling så tänkte vi testa detta: Välj din favorit bland Robert Taylor's målningar och försök att återskapaden så bra du bara kan med hjälp av kloningsverktyget.

 

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive

Allierade spelar, det är dags att visa vad ni går för! Från och med 00:01 Torsdagen den 19:e Augusti, till 23:59 så vinner den spelare som får mest 'Kills' på den tyska ledaren "Vondoosh" en officiell WWIIOL:BE Tröja.

Enligt rykten så gillar denna salta hund att paddla omkring på sin pråm, och har fått smeknamnet " Tickande Bomben " (av mig). Han gillar också att spendera sin tid med att köra runt sin Pansarvagn  oberäkneligt på slagfältet, i förhoppningen att han kan lura ut Allierade Anti-Pansarvagns skyttar ur sina gömställen genom att ge dom ett mål som gör att det vattnas i munnarna på dom.

 

Site Search