AA: SLAGET OM GROBBENDONK

User Rating: 3 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar InactiveStar Inactive
 

Sammandrabbningen började med en handfull axisspelare som anföll Schilde.  Efter ett tag så förmådde våra trupper att trycka tillbaka dem till FB:t...Så småningom så sappade vi FB:t och insåg att brigaden i Grobbendonk var allvarligt utnött och var redo att plockas.  Omedelbart så rörde vi oss in i stan med litet motstånd till en början, men efter att vi cappat depåer i 5-10 minuter så började Axis spelare att trycka oss tillbaka.  Så småning hade de tvingat oss tillbaka till den västra sidan av staden, där endas vägen var emellan oss och en säker seger.

Vetandes att dom var väldigt utnötta så flyttade vi in ytterliggare en brigad och översvämmade staden med våra stridsvagnar... men Axis ledare gjorde samma sak... I studen då vi hade gjort entre i staden så lämnade Axis pansarfordons spawnen. Så vi kallade in luftunderstöd... Luftunderstödet kunde inte göra mycket på grund av 109:orna som circlade ovanför. Vi fortsatte pumpa mer och mer mankraft in i denna strid. Till slut var vi tvungna att ta in ytterliggare en brigad och samtidigt flytta ut en. Vid det laget hade även Axis rullat in ytterliggare en brigad... och flyttat ut deras uttömda brigad till Oostmalle.

Efter 45 minuter av intensiv strid så befriade Axis Grobbendonk.  Många av oss började tveka på hurvida vi fortfarande kunde ta staden och moralen förblev låg tills vi släppte fallskärmsjägare på Oostmalle.  Efter att detta hände så var vi förmögna att skapa lite hopp för den långa striden vid Grobbendonk (som vid denna tidpunkt hade fortlöpt i två timmar och 30 minuter...). Så småning kunde övriga Allierade soldater inta Oostmalle med lite hjälp från folk i Grobbendonk, vid det laget hade Axis blivit så svaga att de förflyttade ännu en division för att hjälpa till men då var det redan för sent.

Vi hade intagit Grobbendonk...

Förmodligen något av det roligaste jag haft på en väldigt lång tid.

Vi hade en explosiv strid, förmodligen något av det roligaste sedan 1.10 tiden. Alla samarbetade och allt handlade att tumma sig över ingemansland. (Också kallad... Vägen) Jag hoppas Axis hade lika roligt som vi hade.

- Viruses

Add comment


Site Search