EVENT - PEARL HARBOR - 2 Januar 2010

User Rating: 3 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar InactiveStar Inactive
 

Hei alle sammen,

Vi ønsker deg velkommen til det andre årlige Pearl Harbor Spesial Eventet. I fjor holdt vi dette Spesial Eventet i havnen i Antwerpen. I år har vi gjort noen endringer i oppsettet og endret plassering av eventet. I år har vi flyttet den til en mer vennlig område like vest for Willemstad og Cromstrijen til den store øya der for å gi mer av en bedre representasjon av Ford Island i Pearl Harbor. 
Denne plasseringen vil også gjøre det vennligere for fly i turneringen, og vi bør ikke tynget av AAA AI i spillet. 


Selv om ikke eventet er på datoen for den faktiske historiske begivenheten, skal vi holde den på 2 januar 2010 og sparke av nyttår for spesielle eventer. 2 januar skal være en dato som gjør at de fleste av spillerbasen vil bli med oss, ettersom det meste av verden vil være stengt for Nytt Års helgen og 2 Januar vil være en lørdag. 

Vi vil prøve å få så mange av Rats (Ansatte i CRS) involvert i dette eventet som vi kan, men ka ikke love noe som numrene av dem som vil delta enda. 

En annen endring gjort er at vi har gjort de japanske flyene representert med Stukas plassert i 3 forskjellige flyplasser og dette vil også tillate oss å ha 3 japanske fly grupper for å komme over den amerikanske flåten i ulike intervaller på ca 3 minutter mellom hver gruppe.

Som i 1. Pearl Harbor Event, de som er drept i 1. bølge av japanske bombere vil får lov å spawne inn en Bofors, og meg og noen få andre (CRS RATS forhåpentligvis) vil  taue deg inn i posisjoner langs den nordlige kysten av Ford Island for å forsvare den amerikanske flåten fra 2. bølge av japanske bombefly. 

 

 

 

Registrerings tråden, regler, dato, tid og sted er postet i denne tråden !


LES tråden og regler.

KOM PÅ RETT TID. 

VIT HVOR DU SKAL spawne inn, HVA din posisjon er, og hvem som er OPPDRAGS ledere. 

Hendelsen vil starte på NØYAKTIG TIDSPUNKT SOM ANNONSERT, INGEN UNNTAK. DERSOM DU IKKE KLAR eller i din posisjon som du skal være, vil arrangementet ikke bli forsinket grunn av deg!


Så etter du har feiret den kommende nyttårsaften for 2010, håper vi at du vil bli med oss den 2. januar etter en dag for å ha samlet krefter etter nyttår og bli med oss å bidra til kick off for Spesial Eventer for 2010. Pearl Harbor vil være nummer 1. Flere eventer er planlagt for 2010 og jeg ser frem til å se deg i en alliert Destroyer, Farmile eller Transport for det amerikanske laget, eller en Ju-87 Stuka bomber for det japanske laget!

Add comment


Site Search