HIGH COMMAND SEMINARIUM - 18:E AUGUSTI

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive
 

Som du kanske har märkt, så är det ett fortlöpande system meddelande i spelet angående att "Hjälpa till i High Command". Detta Seminarium kommer att vara en Presentation live över Teamspeak2, som kommer att diskutera High Command, vad det är, vad du får ut av det, hur spelet blir bättre av det i sin helhet, och dessutom kommer massor av frågor från dom som är med besvaras. 

 

 

Detta seminarium är starkt rekommenderat för er som funderar på att gå med i HC, eller bara vill veta mer om vad HC är i allmänhet.

Observera: Detta är för alla som är intresserade, det är inte specifikt för en sida, utan är öppen för alla. High Command ser ungefär likadant ut på båda sidor, när det kommer till hur det är uppbyggt, vad dom generella strategierna är, med mera. Tilläggas bör, att HC är helt frivilligt, och med det så kommer en del riktlinjer som måste följas.

Xoom's kontakt information: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
NÄR: Tisdagen den 18:e kl 03:00 CET
Var:  Rat Teamspeak (66.28.224.196:8769)
Teamspeak Download Link: http://www.teamspeak.com/?page=downloads&archive=1 (Teamspeak 2 Client)

Jag uppmuntrar er alla att berätta och bjuda in alla som ni vet kan tänkas vara intresserade av HC, eller som helt enkelt skulle vara bra ledare för vårat community. Det finns massor av saker att utforska i spelet i en ledarroll, som kommer att förhöja din spelupplevelse. Vi ser fram emot att se dig där med massor av frågor färdiga!
 
XOOM
High Command Recruitment Officer
Cornered Rat Software --- Playnet, INC.

 

Add comment


Site Search