Historisk återskapning - Pearl Harbour - 11:e Dec

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive
 

 "December 7th, 1941 -- A date which will live in infamy"

Du gissade rätt, det är dags för den tredje årliga återskapningen av Pearl Harbour. Öppna din kalender och gör en stor notering den 11:e December. Ställ klockan till 21:00 och var redo.

 

Precis som vid dom två andra Återskapningarna , så ber vi deltagande att lämna åsikter och synpunkter, för att göra nästa års event ännu bättre. Med hjälp av eran feedback så har vi denna gång flyttat denna event till en annan del av kartan som representerar Pearl Harbour och Ford Öarna bättre, inte den stora krigsyta mellan Hellevoetsluis och Comstrijen.

Storleken på flottan kommer att vara samma som förra året (78 skepp), eftersom vi fyllde nästan alla dessa vid eventet och hade över 40 skepp some hade multi-crew. Vi kommer också att bygga en flotta som representerar transportbåtar, om det blir mer folk. Antalet Stukas kommer även dom att vara samma som förra året (Så många som vill flyga dom). Men detta år kommer vi ta det till en annan nivå och lägga till ett "Begränsat" antal torpedflyg till Attack styrkan.

Torped planen, eftersom dom är begränsat i antalet, kommer att vara vinster i denna event. Dom som vill flyga en Torped bombare måste skriva in sig i forum tråden om Pearl Harbour eventet, och deras namn kommer då att läggas ihop i en pott. Den 4:e December kommer 20 spelare att lottas ut som får flyga dessa plan på eventet. Det kommer även att dras 'standby' vinnare ifall det skulle vara så att någon av de som vunnit inte har möjlighet att flyga den 11:e.

Detta år, så kommer vi även att försöka lägga till 2 saker till i eventet, Amerikanska stridsplan och Japanska Stridsplan(Tyska flygplan). Både dessa klasserna av plan kommer också att lottas ut precis som med torped bombarna. Amerikanarna får 12 flygplan. Dom kommer även att vara med under vissa regler. Japanerna kommer att få 24 flygplan. Dom kommer också att vara tvungna att följa vissa regler. Dom Reglerna kommer att finnas i tråden för att anmäla sig till denna event, i Special Events forumet.

Vi kommer att se att se en ny match mellan de olika Ledarna från förra årets event. Icetwp har redan begärt att få medverka som Fleet Commander, och eftersom han gjorde detta de andra två åren, så har jag gett honom den positionen redan. Greni har sagt att han vill ha revansch genom att än en gång leda det Japanska flygvapnet i strid till deras första vinst över Amerikanarna.

Anmäl dig NU! Du kan hitta all information i denna tråd  "Pearl Harbor III" i special evens forumet. Förra året hade vi över 250 personer anmälda. Så nu gör vi detta årets event det bästa av dom tre. Jag hoppas att tillägget av torped bombare och stridsplan detta år kommer att göra det hela lite mer spännande, och ett mer realistisk återskapade av vad som faktiskt hände på dessa historiska dagar.


Jammyman
Special Events
WWIIOL Battleground Europe

Add comment


Site Search