SÄNK DEN TYSKA LEDAREN!! TORSDAGEN DEN 19:e AUGUSTI

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive
 

Allierade spelar, det är dags att visa vad ni går för! Från och med 00:01 Torsdagen den 19:e Augusti, till 23:59 så vinner den spelare som får mest 'Kills' på den tyska ledaren "Vondoosh" en officiell WWIIOL:BE Tröja.

Enligt rykten så gillar denna salta hund att paddla omkring på sin pråm, och har fått smeknamnet " Tickande Bomben " (av mig). Han gillar också att spendera sin tid med att köra runt sin Pansarvagn  oberäkneligt på slagfältet, i förhoppningen att han kan lura ut Allierade Anti-Pansarvagns skyttar ur sina gömställen genom att ge dom ett mål som gör att det vattnas i munnarna på dom.

 


 

Den person som vinner denna tröja kommer ha mer rätt att skryta än någon annan. Han kan titulera sig "Vondoosh Slaktaren" , spelaren som ägde en av dom mest seriösa spelarna gång på gång under 24 timmar. Tror du att du är tillräckligt skicklig? Tuffare än den man som spelade WWIIOL från sin sjukhussäng bara timmarna efter att han opererat hjärtat? Ok då, Vad väntar du på? Hoppa in i spelet och bevisa det!

 

 

Add comment


Site Search