USA MOT TYSKLAND - BETA HELG!

User Rating: 3 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar InactiveStar Inactive
 

Med start på Lördag den 6:e Augusti klockan 12:00CDT, tills på Söndag kl 18:00CDT så är alla med ett premium konto inbjudna till att pröva dom nya Amerikanska och Tyska vapnen på Beta servern för en helg av tester. Logga in och testa dom nya tunga vapnen, både den Amerikanska Bazookan och den Tyska PanzerShreck kommer att finnas i vapenlistan, tillsammans med BARen och Gerand geväret.
Denna öppna Beta helgen är för att testa dom tillägg som vi kommer att göra till Kampanjläget, det är inte för den nya Rapid Assault delen av spelet. Vad du kommer ha möjlighet att testa är dom nya vapen seten, den nya nät koden och några andra småjusteringar och ändringar. Det nya poängsystemet är inte helt klart än, så förvänta er inte att det ska fungera fullt ut riktigt än.

 

 

All action kommer att vara centrerat runt  Tourcoing och Roubaix. All utrustning har justerats för ett slag mellan Tyskar och Amerikanare. Den utrustning som finns tillgänglig är:

US Rifles
US Semi-Automatic Rifles
US LMG
US SMG
US Sappers
US Snipers
US RPATS
2 US Tanks: Sherman M4A2, M-10 Wolverine

German Rifles
German Semi-Automatic Rifles
German LMG
German SMG
German Sappers
German Snipers
German RPATS
2 German Tanks: PzKw.IVg, Stug.IIIg

Inga andra fordon eller vapen kommer att finnas tillgängliga för denna test session. We väntar med spänning på eran feedback av dom nya leksakerna och den fräscha nät koden. Hoppas ni kommer ha skoj!!

LADDA NER BETA KLIENTEN HÄR:
http://installers.wwiionline.com/wwiiol0000134023.exe

LÄMNA ERAN FEEDBACK HÄR (OBS! ENGELSKA!):
http://forums.battlegroundeurope.com/showthread.php?t=370528

 

Add comment


Site Search