NYBÖRJARE I WWIIOL

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive
 


Att vara nybörjare i ett spel som World War II Online:Battleground Europe är långt ifrån enkelt. Det känns ofta som om man gör allting fel, och att alla andra verkar ha det hur enkelt som helst. Men även om du känner att du dör hela tiden och att inget någonsin går din väg, så oroa dig inte.  Pinsamma saker händer även dom mest rutinerade och skickliga spelarna.  Det finns just nu en forumtråd här , där folk delar med sin av sina mest pinsamma händelser i spelet.

 

Det finns ofta också miljoner av frågor när man är nybörjare, och man vet oftast inte vart man ska vända sig för att få svar. Våra forum är det absolut bästa stället att ställa sina frågor, då folk i spelet oftast är upptagna med att Dö, Döda eller bara sitta och hyperventilera i en buske . På forumen så har man tid att formulera sig ordentligt och det finns alltid massor av folk som är villiga att svara så gott dom kan. Det går alldeles utmärkt att ställa frågor på Svenska/Danska/Norska i vårat Skandinaviska forum som du hittar här.

Det finns även massor av spelare som gärna hjälper till när du behöver träna upp dina färdigheter i något speciellt fordon, flygplan eller infanterityp. WWIIOL har speciella tränare som gärna hjälper dig, oavsett om du är Gammal eller ung, Nybörjare eller elit. Du kan begära hjälp av en tränare i träningsforumet som du hittar här.

Är du nybörjare så VÄLKOMMEN!  Ge inte upp om det går dåligt, våga be folk om hjälp. Det är värt det i slutändan, Tro mig!

Add comment


Site Search